Isporuka

Isporuka na teritoriji R.Srbije

Svi proizvodi poručeni putem Parce.rs web prodavnice koje imamo na zalihama, na teritoriji Srbije isporučuju se u roku od sat vremena od prijema porudžbine, kurirskim službama Flash dostave, a plaćate ih prilikom preuzimanja, sem ukoliko ih niste platili online, platnom karticom, ili uplatnicom preko računa.

Trenutno ne vršimo dostavu van Novog Sada.

 

U saradnji sa kurirskim službama omogućili smo besplatnu dostavu na teritoriji Srbiji za sve iznose iznad 3.500 dinara. Ako je iznos manji dostava se naplaćuje do 300 dinara. Promenljivi troškovi isporuke obračunavaju se prema važećem cenovniku kurirske službe koji su objavljeni na sajtu Flash dostave (tabela "Gradska dostava za FIRME, RESTORANE, PICERIJE, CVEĆARE I OSTALA PRAVNA LICA").

 

Kurir će vas kontaktirati pre isporuke. U slučaju da vas kurir ne pronađe na navedenoj adresi, ostaviće vam obaveštenje kako možete da preuzmete svoju pošiljku. Za informaciju o tome da li smo predali pošiljku kurirskoj službi možete nas kontaktirati na broj telefona 069 1272 723 ili putem e-mail adrese naruciparce@gmail.com.

 

Nismo u mogućnosti da preciziramo tačno vreme isporuke pa vas zato molimo da pažljivo birate i upišete adresu dostave (na primer, možete dati adresu na poslu kao adresu isporuke). Za više detalja oko isporuke posetite sajt kurirske službe.
 

Preuzimanje u maloprodajnom objektu

Ako ste odabrali opciju preuzimanja robe u odabranom maloprodajnom objektu, bićete obavešteni mejlom ili SMS porukom kada vaša porudžbina bude spremna za preuzimanje. Naime, moguće je da nema tražene robe baš u tom odabranom maloprodajnom objektu, pa je potrebno određeno vreme da organizujemo prebacivanje.