O nama

Mi smo Biljana i Dejan, sestra i brat iz Novog Sada koji su napravili Parče.
 
Volimo da istražujemo nove ukuse. Da eksperimentišemo sa raznom hranom, i sa hranom raznih kuhinja. Upravo tako smo i napravili neke od ukusa naših pita (hint: jedan neeeviđen ukus!).
 
Kako smo oboje vegetarijanci preko 20 godina, skoro isto toliko imamo problem da nađemo sebi solidan izbor hrane. Iz te muke, rodila se ideja da napravimo nešto svoje, nešto novo nešto divlje. Nismo još ni znali tačno šta bi to pravili, ali smo od početka hteli da taj proizvod bude nešto univerzalno, što je jednako privlačno i ukusno svima, bez obzira na stav i režim ishrane koji ljudi imaju. 
 
Onda smo primetili jednu pitu sa paprikom, koja se u našem domu pravila samo o većim praznicima, kako to obično biva sa posebnim proizvodima u svakoj porodici. Posle mnogo takvih praznika, mnogo gostiju i velike količine pojedene pite, videli smo priliku da nešto uradimo, da probamo. Počeli smo da eksperimentišemo i "zatežemo" originalni recept, da bi došli do onoga što je vama danas poznato kao naš Papridžon
 
Ostalo je, kako kažu, istorija u nastajanju... :)

 

Šta je Parče?

 

Parče je nova vrsta pita, za sve koji žele originalan, kvalitetan i zdrav obrok jedinstvenog sastava i ukusa, pogodan za sve, uključujući vegetarijance i vegane, sa isporukom na željenu adresu, u vreme koje vama odgovara.
 

Krenuvši davno od jedne domaće pite na jednom rođendanu, preko raznih eksperimenata sa klasičnim i nekim novim ukusima, neobičnim za pite kakve ih znamo, Parče danas predstavlja jedan nov proizvod u segmentu pita. 

 
Pesto sos od sušenog paradajza, pesto sos od tartufa i sušenih vrganja, honey mustard sa crvenim lukom, samo su deo ponude kojima Parče prevazilazi ustaljene šablone doručka, ali i pokazuje da pite mogu biti deo svakog obroka. 
 
Svojim raznovrsnim kombinacijama, Parče predstavlja idealno rešenje kada želite da vaše važne proslave i događaje sa porodicom i prijateljima učinite originalnim i nesvakidašnjim, i da se dugo pamte i prepričavaju. 
 
Sve naše ukuse možete probati u našem lokalu u Tolstojevoj 4, u Novom Sadu, ili naručiti na telefon 069 12 72 723.
 
Radno vreme: 
Radnim danima 08:00 - 20:00 h
Subotom 08:00 - 14:00 h
Nedeljom ne radimo
 
 
Parče nije gibanica. Nije savijača. Nije gužvara. Nije žu-žu. Nisu pogačice i nisu kiflice.
Parče je sočno drugačije.