O nama

Parče je nova vrsta pita, za sve koji žele originalan, kvalitetan i zdrav obrok jedinstvenog sastava i ukusa, pogodan za sve, uključujući vegetarijance i vegane, sa isporukom na željenu adresu, u vreme koje vama odgovara.
 
Parče nije gibanica. Nije savijača. Nije gužvara. Nije žu-žu. Nisu pogačice i nisu kiflice.
Parče je sočno drugačije.

Krenuvši davno od jedne domaće pite na jednom rođendanu, preko raznih eksperimenata sa klasičnim i nekim novim ukusima, neobičnim za pite kakve ih znamo, Parče danas predstavlja jedan nov proizvod u segmentu pita. 
 
Pesto sos od sušenog paradajza, pesto sos od tartufa i sušenih vrganja, honey mustard sa crvenim lukom, samo su deo ponude kojima Parče prevazilazi ustaljene šablone doručka, ali i pokazuje da pite mogu biti mnogo više od samog doručka.
 
Svojim originalnim i raznovrsnim kombinacijama, Parče predstavlja nesvakidašnje, sočno drugačije rešenje za proslave rođendana i drugih važnih događaja sa vašom porodicom i najbližim prijateljima. 
 
Zaboravite dugotrajna i iscrpljujuća pripremanja hrane, već posvetite vaše vreme pravim stvarima. Naručite Parče i iznenadite vaše goste novim gurmanskim horizontima!

 

Ko smo mi? 

 
Mi smo Biljana i Dejan, sestra i brat iz Novog Sada koji su napravili Parče.
 
Volimo da istražujemo nove ukuse. Da eksperimentišemo sa raznom hranom, i sa hranom raznih kuhinja. Upravo tako smo i napravili neke od ukusa naših pita (hint: jedan neeeviđen ukus!).
 
Kako smo oboje vegetarijanci preko 20 godina, skoro isto toliko imamo problem da nađemo sebi solidan izbor hrane. Iz te muke, rodila se ideja da napravimo nešto svoje, nešto novo nešto divlje. Nismo još ni znali tačno šta bi to pravili, ali smo od početka hteli da taj proizvod bude nešto univerzalno, što je jednako privlačno i ukusno svima, bez obzira na stav i režim ishrane koji ljudi imaju. 
 
Onda se desila pita sa paprikom, koja se u našem domu pravila samo o većim praznicima, uključujući naše rođendane. Posle mnogo eksperimentisanja i unapređivanja originalnog recepta, ta pita je danas vama poznata kao Papridžon. 
 
Ostalo je, kako kažu, istorija u nastajanju... :)